Vés al contingut
Connectem el talent de proximitat

Terres de l'Ebre és paisatge, tradició i cultura. Molts dels que estem instal·lats al territori compartim passions, objectius i necessitats, sempre a 30 minuts de distància.

Col·lectiu Cultura neix des de la necessitat de crear una veu coral en l'àmbit de la cultura i la creativitat. Un espai comú per protegir, potenciar i comunicar els membres, per donar-los visibilitat i fer valer la importància i l’aportació de la cultura i la creativitat en el desenvolupament econòmic, social i cultural del territori.

Contribuïm al desenvolupament comunitari a través de l’art, la cultura i la creativitat. Col·lectiu Cultura posa el focus en la pràctica artística com a dret i en la manera com el desenvolupament de projectes de creació artística genera un reconeixement sobre persones i col·lectius per part de la comunitat artística i el públic.

Directori Col·lectiu Cultura és la xarxa creativa de referència en què es troben tots els protagonistes de la cadena de valor de la cultura, des dels creadors, als exhibidors, productors i gestors culturals.
Imperdibles culturals Creem sinergies amb entitats que impulsen i donen visibilitat a la cultura del territori.
Col·laboradors

Amb el finançament

Amb el suport de

Col.laboradors

Mitjans Col·laboradors