Vés al contingut
Connectem el talent de proximitat
Què és

Col·lectiu Cultura és la xarxa creativa de referència de la província de Tarragona en la que es troben tots els protagonistes de la cadena de valor de la cultura, des dels creadors i els exhibidors als productors i gestors culturals. Una plataforma al servei del creixement, de la promoció i del desenvolupament del sector de les arts i la cultura de Tarragona.

Què fem

Som una marca que aglutina en línia la comunitat de gestors, productors, agents culturals, artistes i festivals culturals de la província de Tarragona. Una plataforma digital de serveis especialitzats per aquests actors del sector. Un teixit generador de projectes amb el propòsit d’arribar a nous públics, incrementar el turisme cultural i impulsar les relacions dins la xarxa.

L'impacte

Cultural 
Donant suport als que ho conformen.
La cultura com a fi i mitjà.

Social 
Capacitat de millorar la qualitat de vida de les persones
Cultura com a eina de cohesió i inclusió.
Interconnectivitat territorial.

Econòmic 
Rendibilitzar recursos.
Desenvolupar nous mercats.
Creixement sostenible i de proximitat.
Impulsar el patrocini.

Qui som

CEO & Fundadora: Xènia Gaya
Project Manager: Inma Alavedra
Project Assistant: Xurxo Lorenzo
Direcció d'art i Disseny Gràfic: Lluís Campos
Webmaster: Edu Alfaro
Audiovisual: Priscilla Alegre i Alex Espuny
Relacions Públiques: Jaume Vidal
Premsa: Teresa Vallbona
Difusió: Surt de Casa

Objectius

Identifiquem i interconnectem els agents culturals i artistes amb esdeveniments i públics de la província de Tarragona per tal d’impulsar comunitats creatives arreu del territori.

Construïm una veu pròpia per la comunitat comunicant les activitats de manera constant, potenciant la xarxa i creant sinergies reals entre els implicats.

Dissenyem i posem a l’abast de la comunitat, serveis, eines i recursos específics per als diferents col·lectius que integren la plataforma.


 

Serveis

Formar part de Col·lectiu Cultura et permet gaudir d'avantatges i serveis de la mà de professionals especialitzats.

Creem accions de promoció específiques, estratègies de visibilització, jornades professionals i jornades networking; projectes que aglutinan i amplian la oferta turístico-cultural.

Compartim informacions rellevants del sector com subvencions, iniciatives des de les institucions, premis o d’altres convocatòries.

Col·laborem amb una xarxa de professionals especialitzats que proposen un ampli ventall de serveis amb condicions especials pels membres del Col·lectiu:  Assessorament legal, consultoria de subvencions, serveis de difusió, serveis de premsa, estratègies de comunicación, entre d’altres.

Treballem amb institucions i associacions per portar al territori continguts formatius i especialitzats que a dia d’avui només se celebren a la capital de la regió.

Estem en contacte amb directors de cicles formatius, disseny, audiovisual, per incloure propostes curriculars al servei del col·lectiu.

Tenim convenis amb proveïdors del sector cultural per aconseguir descomptes i avantatges per tot el col·lectiu.

Som una plataforma que escolta, representa i identifica al conjunt del Col·lectiu alhora que serveix de canal de comunicació amb les institucions tant locals com autonòmiques.

Mentors

Per què creiem en la transferència de coneixement i en un lideratge dinàmic, des de Col·lectiu Cultura col·laborem amb mentors i mentores especialitzats en els camps empresarial i cultural.

Programa Impulsa de la Fundació Catalunya Cultura
Trànsit projectes
Institut de comunicació 5Fars
EADA Business School

Col·laboradors

Amb el finançament

Amb el suport de

Col.laboradors

Mitjans Col·laboradors