Vés al contingut

EMPRESA & CULTURA

19-04-2022
xocolata creo
XOCOLATA CREO

Xocolata C.R.E.O no para d'enginyar-se-les per presentar coses noves. Amb l'objectiu de donar veu i apropar als artistes de les Terres de l'Ebre al seu públic, el Nadal passat va presentar un nou projecte de la mà de l’artista plàstic i il·lustrador Ignasi Blanch

L'artista ebrenc va col·laborar amb l'empresa tortosina creant la imatge del Nadal 2021 amb un nou imaginari que gira al voltant de la fàbrica C.R.E.O. i inspirat pel famós llibre "Charlie i la fàbrica de xocolata" 

Cada any escolliran, un artista ebrenc diferent per crear la imatge de les seves postals i altres elements relacionats amb la campanya de Nadal. C.R.E.O. s'identifica amb els artistes ebrencs i la col·laboració amb Ignasi Blanch és l’inici d’una nova idea artística.

C.R.E.O i Col·lectiu Cultura col.laboren amb un objectiu comú recolzar i donar visibilitat a iniciatives culturals a Terres de l’Ebre. Aquesta aliança és un exemple de les sinergies entre empresa i cultura, una garantía de la sostenibilitat del sector de la cultura. Perquè la cultura és un motor econòmic i de transformació social. 

Estem orgullosos que hi hagi empreses a Terres de l’Ebre que hagin entès que la cultura és una font d’inspiració que enriqueix el nostre país intelectual i socialment i que estableixin col·laboracions en pro de la cultura.