Vés al contingut

Match Cultural entre Eufònic Festival & Josep Lanau

16-07-2022
Eufonic & Josep Lanau

Tenim el plaer d’anunciar-vos el resultat del MATCH CULTURAL que des de Col·lectiu Cultura han fet Eufònic Festival i Josep Lanau, producció tècnica.

Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre.  La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.

Josep Lanau, s’ha passat tota la vida envoltat d’escenaris, espectacles i creativitat. Amb una família d’artistes en disciplines tan diverses resulta impossible no acabar submergit en la cultura!

Amb el temps ha passat d’envejar als músics a fixar-se en la funció de cada cable, com prémer un botó ho canvia tot i com l’artista només és la punta de l’iceberg d’una obra. Adonar-se que existeix la producció, els tècnics i que tot té la seva màgia i li agrada, o almenys, aquesta és la seva història.